Back
Dialoog Dock Zuid Masterclass Senses of Change

Senses of Change geeft kleur aan de Kanaalzone

  • Date: August 30, 2023

Scroll

TILBURG – Workshops, een garage sale, wandelingen en fietstochten, gezamenlijk eten en veel muziek; festival Senses of Change op zondag 1 oktober kleur aan de Tilburgse Kanaalzone en duikt van maandag 2 tot en met donderdag 5 oktober de verdieping in met de serie Brandstof.

Garage Sale, lokaal eten en muziek

Op zondag 1 oktober gaat Senses of Change van start in en rondom 3Suisses, de voormalige wolfabriek die centraal ligt in de industriestrook tussen de Ringbaan Oost en het Wilhelminakanaal. De hele dag staat het festival in het teken van beleven. Het Zuidelijk Toneel organiseert een Garage Sale waarin zij allerlei meubels en attributen verkopen. Een vrijmarkt waar ook alle Tilburgers hun spullen een tweede leven kunnen geven.

Verder is er volop lokaal eten, kun je Natuurdwalen met Katja Staring of met de sloep op Kanaalsafari door de Kanaalzone. En er is volop muziek: van zangeres Sanne Huijbrechts, Tilburgs aanstormend hiphoptalent, een popsessie onder leiding van gitarist Antoine Kroes en Open Podium met onder meer het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia. Een viering van diversiteit door mensen die de wereld mooier maken.

Brandstof

Senses of Change duikt vanaf 2 tot en met 5 oktober de verdieping en de actie in. Met het programma ‘Brandstof’ wordt iedere avond een maatschappelijk thema beetgepakt, als een Pakhuis de Zwijger van het Zuiden. Deze week pakt het festival uitdagingen beet als gezonde voeding, afval en ‘van wie is de economie’. Op donderdag 5 oktober sluit het festival af met een avond over ‘de Toekomst van de Kanaalzone’, met realistische idealist Henry Mentink en de gebiedsontwikkelaars van C’Mon.

Het festival is gratis te bezoeken en bij te wonen. Voor de Brandstof-avonden kun je vanaf 8 septembereen plaats reserveren. Het volledige programma van Senses of Change wordt medio september bekendgemaakt. Senses of Change vindt plaats van zondag 1 tot en met donderdag 5 oktober in en rondom 3Suisses, Lovense Kanaaldijk 63.

Via de website www.sensesofchange.org kun je alle informatie vinden.

#sensesofchange #kanaalzone #vierdeverandering

ALLE PROJECTEN