credit Joost van Asch (9)

MAKERS

Wij zijn Powered by TINC. Wij gaan voor een cultuuromslag: in de maatschappij en in het muzikale veld. Door samen te werken met een hecht netwerk van makers, luisteraars, ondernemers en culturele organisaties vormen we een duurzaam landschap.
Op deze manier realiseren we broodnodige vrije ruimte zodat we leren luisteren wat onze aandacht nodig heeft.

Read in English

We are Powered by TINC. We want to change the current cultural climate for music creators. By working together with a vast network of creators, listeners, entrepreneurs and cultural organisations we aim to shape a sustainable musical landscape. Thereby we create the space that music creators need to make memorable moments happen.

MAKERS

Wij zijn Powered by TINC. Wij gaan voor een cultuuromslag: in de maatschappij en in het muzikale veld. Door samen te werken met een hecht netwerk van makers, luisteraars, ondernemers en culturele organisaties vormen we een duurzaam landschap.
Op deze manier realiseren we broodnodige vrije ruimte zodat we leren luisteren wat onze aandacht nodig heeft.

Dieuwertje Vorstenbosch

IS EEN BEETJE DWARS

Dieuwertje Vorstenbosch is een zelfbenoemde ‘dwarse ondernemer’ en is als maker betrokken bij diverse projecten waarbij het verbeteren van onze leefomgeving hoog in het vaandel staat. Dieuwertje maakt zich hard voor een circulaire wereld waarbij krachten worden gebundeld. Het maken van een Circulaire Hub in Tilburg met ruimte voor groene initatieven, flexplekken, podium en nog meer; dat is haar grote droom.

www.lokalezakentilburg.nl

Vera Hofman

Maakt de wereld mooier

Dirigente, fluitiste en maker; Vera Hofman is een alleskunner die muziek als middel inzet om de wereld mooier te maken. Zij is constant op zoek naar speelplezier, indrukwekkend ervaringen, gave samenwerkingen en inspiratie geven aan een publiek. Als strijder voor een betere planeet, is zij betrokken bij initiatieven als De Wereld van B, Letters to the Future en de Energiebieb.

www.verahofman.nl

Frank Veenstra

The unusual suspect

Frank Veenstra is muzikant, programmamaker en creatief producent. Frank is artistiek en zakelijk directeur van festival Birds of Paradise en programmamanager Music & Performance voor het STRP Festival. Als artistiek directeur van  Muziekgebouw Eindhoven (2005-2021) en Muziekcentrum Enschede organiseerde hij genre-overstijgende festivals zoals Cross-linx, Tromp Percussion, Storioni Chamber Music Festival en So What’s Next?.

www.weareunusualsuspects.nl

Rogier Telderman

Creëert speelruimte

Pianist Rogier Telderman werkt met het ongrijpbare en ziet muziek als een universele taal die iedereen met elkaar verbindt. De waarden waarvoor muziek staat vertalen naar de maatschappij is zijn missie en om die te bewerkstelligen werkt hij aan Powered by TINC, Senses of Change en thuishaven Dock Zuid.

www.telderman.com

Dyane Donck

Ongrijpbaar

Dyane Donck is een multidisciplinaire kunstenares die muziek als startpunt pakt en van daaruit diverse invloeden erbij betrekt. Haar projecten kenmerken zich door de versmelting van geluiden met technologie. Dyane componeert diverse genres zoals opera, popmuziek, klassiek, musique concrete en soundscapes en ontwikkelde apps, koptelefoonvoorstellingen en meer.

www.dyanedonck.com

Frederike Berendsen

No Music on A Dead Planet

Frederike Berendsen is songwriter, producer en activiste. Frederike is een veelgevraagd spreker op podia als Pakhuis de Zwijger, ESNS, en ADE GREEN. Het doel voor 2023: het verbannen van subsidies op fossiele brandstoffen.

Met haar muziek muziek inspireert en activeert ze musici en publiek om in beweging te komen. Eind najaar presenteert ze haar nieuwe EP.

www.fremusic.de

Sluit je aan?

Een common maak je niet alleen

Benieuwd naar wat we doen? En wil jij bijdragen?

Een eerste stap is elkaar leren kennen: geef je op voor een van onze activiteiten en spreek ons aan!