credit Joost van Asch (9)

MAKERS

Wij zijn Powered by TINC. Wij gaan voor een cultuuromslag: in de maatschappij en in het muzikale veld. Door samen te werken met een hecht netwerk van makers, luisteraars, ondernemers en culturele organisaties vormen we een duurzaam landschap.
Op deze manier realiseren we broodnodige vrije ruimte zodat we leren luisteren wat onze aandacht nodig heeft.

Read in English

We are Powered by TINC. We want to change the current cultural climate for music creators. By working together with a vast network of creators, listeners, entrepreneurs and cultural organisations we aim to shape a sustainable musical landscape. Thereby we create the space that music creators need to make memorable moments happen.

MAKERS

Wij zijn Powered by TINC. Wij gaan voor een cultuuromslag: in de maatschappij en in het muzikale veld. Door samen te werken met een hecht netwerk van makers, luisteraars, ondernemers en culturele organisaties vormen we een duurzaam landschap.
Op deze manier realiseren we broodnodige vrije ruimte zodat we leren luisteren wat onze aandacht nodig heeft.

Maia Steinberg

Heals the world through Songs

Vera Hofman

Maakt de wereld mooier

Dirigente, fluitiste en maker; Vera Hofman is een alleskunner die muziek als middel inzet om de wereld mooier te maken. Zij is constant op zoek naar speelplezier, indrukwekkend ervaringen, gave samenwerkingen en inspiratie geven aan een publiek. Als strijder voor een betere planeet, is zij betrokken bij initiatieven als De Wereld van B, Letters to the Future en de Energiebieb.

www.verahofman.nl

Frank Veenstra

4

The unusual suspect

Frank Veenstra is muzikant, programmamaker en creatief producent. Frank is artistiek en zakelijk directeur van festival Birds of Paradise en programmamanager Music & Performance voor het STRP Festival. Als artistiek directeur van  Muziekgebouw Eindhoven (2005-2021) en Muziekcentrum Enschede organiseerde hij genre-overstijgende festivals zoals Cross-linx, Tromp Percussion, Storioni Chamber Music Festival en So What’s Next?.

www.weareunusualsuspects.nl

Tijn Heijblom

Tijn Heijblom

verkent nieuwe wateren

Tijn verkent nieuwe wateren, en zwemt door kleurrijke texturen met gebruik van composities én improvisaties.  Zijn bands zijn daarbij niet bang om akoestische instrumenten te versterken met elektronische effecten.

www.tijnheijblom.com

Aura Bouw

Aura Bouw

Schept toonwerelden

Aura Bouw is een componist die door de jaren heen een voorliefde heeft ontwikkeld voor gitaar, zang en orkestklanken. Ze combineert deze met elektronische scapes en creëert zo sterke sfeerbeelden. Ze gaat onconventioneel te werk, en brengt zo een rijkheid aan ideeën tot bloei.

Haar muziek start vanuit een beeldend concept, een verhaal en emotie waar ze zich vervolgens over verwondert: hoe zou dit klinken? Het resultaat is een kijkje in haar wereld via een toonschildering.

www.aura-composition.com

David Bello

David Bello

connects public spaces

David is a curious and passionate musician and researcher specialized in saxophone. He has studied classical and contemporary repertoire, and currently explores interdisciplinary performances and co-creating music with biophony and geophony in the public space as a research project.

www.davidbellosax.com

Rogier Telderman

Creëert speelruimte

Pianist Rogier Telderman werkt met het ongrijpbare en ziet muziek als een universele taal die iedereen met elkaar verbindt. De waarden waarvoor muziek staat vertalen naar de maatschappij is zijn missie en om die te bewerkstelligen werkt hij aan Powered by TINC, Senses of Change en thuishaven Dock Zuid.

www.telderman.com

Bjorn Arndell

Connecting the Urban Arts

Frederike Berendsen

No Music on A Dead Planet

Frederike Berendsen is songwriter, producer en activiste. Frederike is een veelgevraagd spreker op podia als Pakhuis de Zwijger, ESNS, en ADE GREEN. Het doel voor 2023: het verbannen van subsidies op fossiele brandstoffen.

Met haar muziek muziek inspireert en activeert ze musici en publiek om in beweging te komen. Eind najaar presenteert ze haar nieuwe EP.

www.fremusic.de

Sluit je aan?

Een common maak je niet alleen

Benieuwd naar wat we doen? En wil jij bijdragen?

Een eerste stap is elkaar leren kennen: geef je op voor een van onze activiteiten en spreek ons aan!