Wij zijn ‘Ruimtescheppers’

Wij zetten ons in voor het creëren van ruimte voor geluid dat gehoord moet worden.

Powered by TINC staat aan de basis van een dissolutie waarin cultuuromslag centraal staat. Wij geloven in een maatschappij waarin indivuen, overheden en organisaties zich vanuit een lange termijnvisie met elkaar te verbinden. We geloven in een hands-on aanpak richting het vormgeven van een duurzaam landschap.

Ons doel

Vorm geven aan een duurzame samenleving vanuit de waarden van muziek

Onze essentie

Wij willen een revolutie over de positionering van cultuur in de samenleving. Wij strijden voor een volhoudbare toekomst waarin we meer verbonden zijn met elkaar, de ander en onze omgeving. We nemen eigenaarschap van een nieuw ecosysteem binnen de culturele sector, vanuit waar deze waarden naar de samenleving realiseren met de magie en kracht van, en liefde voor muziek.

Onze belofte

Wij verbinden systemen, musici, netwerken, organisatie, opleiders en individuen met dat wat hen op persoonlijk raakt door het creëren van betekenisvolle momenten.

Onze magie

  • het scheppen van ruimte en context voor verdieping;
  • het delen van kennis en gezamenlijk verkennen van nieuwe wegen;
  • het creëren van zichtbaarheid en realiseren van andere waarden;
  • het hervormen van systemen waarbinnen makers, ondernemers en organisaties samen participeren.

Geschiedenis

Powered by TINC is opgericht door Rogier Telderman. Gedurende zijn carrière als pianist, werd hij geconfronteerd met de inefficiënte aard van het muzikale landschap. Door meer economisch gedreven sectoren te onderzoeken ontdekte Rogier dat er andere, meer verbonden manieren zijn om innovatie, autonomie en verbinding te organiseren.

In 2017 richtte Rogier Powered by TINC op als instrument voor de muzieksector en om de dialoog over de waarde van muziek te organiseren.

Wij creëren samen met