Back
Dialoog Dock Zuid Frank Veenstra Masterclass TELDERMAN

Mediatraining voor artiesten: de klimaatcrisis

Scroll

Op donderdag 16 maart staat er een nieuwe mediatraining voor artiesten gepland, om gezamenlijk het gesprek over de klimaatcrisis te openen. Sem Bakker (de Popcoalitie) en Frederike Berendsen (FRÉ, Music Declares Emergency NL) gaan met en voor artiesten uit de Nederlandse muziekindustrie in gesprek in de safe space van Club Nine in TivoliVredenburg. 

Ben jij erbij?

Mediatraining

De training is een interactieve sessie, waarin je tips en tools krijgt voor overtuigende communicatie over de klimaatcrisis.  Daarop aansluitend vindt een open gesprek plaats. Onderstaande onderwerpen komen tijdens de training onder meer aan bod:

  • Basisfeiten van de klimaatramp die zich voor onze ogen voltrekt
  • Hoe dat onze leefwereld bedreigt en onze industrie beïnvloedt
  • Hoe je jouw platform inzet voor het klimaat, op een manier die bij jou en je fans past
  • Hoe je open en overtuigend over het onderwerp communiceert
  • Welke acties er nog meer mogelijk zijn

Praktisch

De mediatraining vindt plaats op donderdag 16 maart bij Club Nine in TivoliVredenburg in Utrecht. De deelnemende artiesten die naar de mediatraining komen kunnen ook gratis naar een talk met Bryce Dessner (The National) over hetzelfde onderwerp.

De inloop is vanaf 16:45 uur, aanvang 17:00 uur en het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers en deelname is gratis, dus wacht niet te lang met opgeven. Meld je aan door te mailen naar bas@poweredbytinc.com en spread the word.

Partners

De training is ontwikkeld door Music Declares Emergency Netherlands in samenwerking met We Are Warming Up en de Popcoalitie. De training van 16 maart wordt mogelijk gemaakt door Birds of Paradise en Powered by TINC.

#musicdeclaresemergency #nomusiconadeadplanet #mediatraining #artiesten #klimaatcrisis

ALLE PROJECTEN