Back
Vera Hofman

Fundament voor Muziek

Scroll

OPROEP: Brabantse muzikale collega’s met drang naar meer sociale zekerheid.

Wij roepen zelfstandige musici, dirigenten, makers, en onafhankelijke muziekdocenten op deel te nemen aan de werksessie Fundament voor Muziek. Powered by TINC onderzoekt de mogelijkheden voor (meer) bestaanszekerheid voor professionals in de muziek. Ben jij geïnteresseerd, of ken je iemand die hier bij moet aansluiten? Meld je nu aan.

Muziek is magisch.

Helaas is de beroepspraktijk voor musici, dirigenten en makers dat niet helemaal. De keerzijden van het collectief zelfstandig ondernemen zijn de afgelopen jaren ook duidelijk geworden. Wij geloven dat het anders kan. Daarvoor willen we jullie kennis laten maken met de werkwijze van Powered by TINC.

Op maandagmiddag 11 maart organiseren wij de werksessie FUNDAMENT VOOR MUZIEK naar de (on)mogelijkheden rondom sociale en financiële zekerheid voor muziekprofessionals. Momenteel voeren we een eerste pilot uit om gezamenlijk vorm te geven aan je beroepspraktijk. Tijdens de werksessie informeren we jullie over onze verkenning, en onderzoeken we op welke vragen jullie antwoorden en inzichten willen ophalen. Wanneer wordt een vervolg op de pilot aantrekkelijk voor jou? Aan welke voorwaarde(n) moet zijn voldaan voordat je hier zelf stappen in zou willen zetten?

We zoeken geïnteresseerde professionals, musici, samenwerkingsverbanden en (culturele) organisaties die bereid zijn om deel te nemen aan deze werksessie. We staan open voor alle genres en beroepspraktijken, waaronder dirigenten, uitvoerende musici en zelfstandige muziekdocenten.

De werksessie organiseren we in samenwerking met Platform ACCT, de Kunstenbond, en KunstLoc Brabant. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in via de ticketlink

ZO CREËREN WE ECHTE SAMENWERKING VOOR DE MUZIEK.

Fundament voor Muziek is een INCUBATOR-programma van Powered by TINC. Als cultureel maatschappelijke stichting zet Powered by TINC zich in voor de waarden van muziek. Hiervoor heeft ze de beschikking over een eigen backoffice, productiehuis en voert ze een programma uit om de sector en projecten van geëngageerde makers te ontwikkelen.

Voorwaarden om deel te kunnen nemen zijn:

  • minimaal 5 jaar praktijkervaring
  • eigen beroepspraktijk van > €15.000 bruto 
  • woonachtig in Noord-Brabant

Fundament voor Muziek
Datum: Maandag 11 maart
Tijd: van 13:30 tot 16:00 uur – koffie om 13:00
Locatie: LocHal – Seats2meet
Adres: Burgemeester Broxlaan 1000

ALLE PROJECTEN