Back
Dialoog Services

Music Forum

Scroll
  

Powered by TINC organiseert ontmoetingen voor een dialoog tussen professionele makers en de sector. Het gesprek is bedoeld als open denktank om ideeën te verkennen en vragen op te halen. Het eerste Music Forum vond plaats op woensdag 13 mei. De opstart van (jazz-)podia/ festivals in een 1,5 meter samenleving stond centraal.

De output van de Music Forum gesprekken wordt gedeeld via onze online community Slack. Hier blijf je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, informatie en data van de bijeenkomsten. We delen de output ook in een wekelijks sectoroverleg dat georganiseerd wordt door Buma. Hierbij aanwezig zijn NPO, VIP-podia, Bim, United Independant Agencies (Good Music Company), een aantal Nederlandse jazzfestivals, Buma en Powered by TINC. 

Join the community!

Ben jij autonoom muzikaal maker? Wij organiseren iedere twee weken een check-in voor professionele muzikale makers: waar loop je in deze tijd tegenaan? Waar zie je kansen? Wat zou je zelf kunnen bijdragen. De tijd voor verandering is nu. Lees hier meer over Makers Forum.

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op!

Imke de Feber
imke@poweredbytinc.com

Meld je aan

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *