Back
Dialoog Services TELDERMAN

Makers Forum

Scroll

Powered by TINC organiseert een maandelijkse check-in voor professionele muzikale makers: waar loop je tegen aan? waar zie je kansen? wat zou je zelf kunnen bijdragen? De tijd voor verandering is nu. Blijf op de hoogte van de meest recente output, ontwikkelingen, informatie en data voor bijeenkomsten via onze online community Slack.

Join the community!

De impact van corona raakt ons allemaal op persoonlijk vlak, en voor degenen om wie we geven. Op professioneel vlak is de impact voor weinig sectoren zó ingrijpend als voor de muzieksector. Tegelijkertijd maken we als cultuurmakers een uniek moment in de geschiedenis mee, dat kansen creëert van onbegrensde omvang. Het is onze missie om makers en hun waarde(n) in contact te brengen met ondernemers, fondsen, overheden, organisaties, sponsors en publiek. Wij voeren wekelijks gesprekken met podia, rechtenorganisaties en media in de muzieksector.

Voor wie
Makers Forum is ontstaan vanuit een behoefte van makers om zich verbonden te voelen, om een positieve impact te kunnen blijven geven aan zowel de muziekscene als aan het publiek en de samenleving. De sessies zijn bedoeld als een middel voor alle Nederlandse makers (componist, auteur-muzikant, improvisator) dus mocht je een onderwerp ter tafel willen brengen laat van je horen!

Deelname
Geïnteresseerd om mee te doen aan het gesprek? Meld je aan via onderstaande link.

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op!

Imke de Feber
imke@poweredbytinc.com

Zie ook
COVID19 nuttige tips & links