stage lopen bij powered by tinc

vanaf februari 2020

Vorm geven aan een duurzaam muzikaal landschap voor de toekomst; je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Wij hebben vanaf februari 2020 een stageplek ter beschikking op het gebied van operationele Marketing en Communicatie. We hebben ruimte voor een derde of vierdejaars HBO of WO meewerk-stagiair.

Schermafbeelding 2019-06-02 om 17.10.38

Wij zijn ruimtescheppers. Powered by TINC zet zich in voor geluid dat gehoord moet worden en vindt dat een muzikale maker vooral muziek moet kunnen maken.

Als stagiair Marketing en Communicatie zet jij het merk Powered by TINC mee op de kaart. Samen met Imke schrijf en plaats je content op verschillende kanalen, onderhoud je mailinglijsten en help je met het organiseren en zichtbaar maken van events.

Verschillende opdrachten

Je vindt het leuk om afwisselend met verschillende opdrachten bezig te zijn.

Ben erbij

Je bent regelmatig aanwezig bij onze evenementen en concerten. Geen 9 tot 17 mentaliteit!

Leer de sector kennen

Je leert iedere dag over de ins en outs van het culturele veld én jouw toekomstige werkveld als marketeer in de muzieksector.

Eigen initiatief

Je bent organisatorisch sterk, zelfstandig, ambitieus, flexibel en pakt graag dingen op. Je bent niet bang om zelf initiatief te nemen.

Go international!

Je beheerst de Engelse taal (spreken+schrijven). Powered by TINC communiceert naar de buitenwereld in het Engels.

Doe het met liefde

Bovenal: je draagt ‘kunst’ en in het bijzonder ‘muziek’ een warm hart toe.

jouw werkomgeving: dock zuid

Dock Zuid is de thuishaven voor muziek. Dock Zuid is het centrum waar culturele organisaties, ondernemers en musici samenkomen om krachten te bundelen. Bij Dock Zuid onderzoeken, ontwikkelen en tonen Brabantse muzikale ambassadeurs hun nieuwste muziek, waarmee ze elkaar en hun omgeving inspireren.

Dock Zuid is goed te bereiken met de auto en ligt op fietsafstand van het centraal station van Tilburg.

onze cultuur

Wij strijden voor een duurzame toekomst waarin musici een aandeel nemen in hun eigen omgeving en waarin de samenleving muzikale makers trots omarmt. Wij zijn ruimtescheppers en zeer gedreven go-getters. Daarnaast zijn we een hecht team, bestaande uit zelfstandige freelancers die volhardend geloven in het doel en de projecten van Powered by TINC.

Interesse?

Stuur je motivatie met cv naar Okke Gerritsen: office@poweredbytinc.com

Okke Gerritsen

business director

Rogier Telderman

founder & creative director

Imke de Feber

marketing & PR