business 2000x900

Miniatures

Ont-moet elkaar met een concert in jouw huiskamer. Met miniatures co-creëer je een hedendaags moment van menselijk contact, in de unieke setting van je eigen huis. 

Miniatures

Ont-moet elkaar met een concert in jouw huiskamer. Met miniatures co-creëer je een hedendaags moment van menselijk contact, in de unieke setting van je eigen huis. 

Een huiskamerconcert heeft altijd iets bijzonders. Met rond de 30 luisteraars in een vrij kleine ruimte, geschaard rond de musicus, intiemer kan niet.
Ben Taffijn

— Ben Taffijn

Recensent bij Draai Om Je Oren

Artists

Greener Grass

TELDERMAN

Bram Stadhouders

Sanne Rambags

ERKER & van VLIET

Jacqueline Hamelink

Tijdens miniatures spelen muzikale makers solo-concerten in unieke settings. Het resultaat is een onvergetelijke ervaring tussen publiek, de muziek en de musicus. Je huiskamer openstellen voor vrienden én onbekenden roept nederigheid en interactie op. Een waardevol moment voor alle aanwezigen.

Blijf op de hoogte over miniatures

* indicates required

Co-creatie

Als host van een miniatures concert stel je je huiskamer open voor muziek. Voor zowel jouw eigen netwerk, als andere geïnteresseerden. Wij zorgen voor de promotie van het concert. Een miniatures concert kun je al organiseren vanaf €300. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maudie.

Vereisten

  • In jouw huiskamer heb je ruimte voor minimaal 20 personen. Samen met je buren/ vrienden en familie kun je minimaal 20 stoelen faciliteren.
  • Je kunt een ruimte beschikbaar stellen voor de artiest om zich vóór het concert even terug te trekken.
  • Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.
  • In het geval van TELDERMAN en ERKER & van VLIET, is de aanwezigheid van een akoestische piano of vleugel vereist.

De concerten zijn akoestisch. Een miniatures concert duurt ongeveer 45 minuten. De artiest is een half uur vóór het concert aanwezig en blijft na afloop natuurlijk even op locatie.