Back
Dialoog Overige Services

Coaching door en voor makers

Scroll

Dock Zuid opent op donderdag 21 oktober haar deuren en biedt één-op-één coachingsessies aan om musici en makers te ondersteunen en te adviseren bij een muzikaal stuk, een nieuwe idee of een brainstorm. Makers kunnen in een veilige omgeving gebruik maken van het professionele klankbord van het netwerk van Powered by TINC. Op 21 oktober staan pianist Bart van Dongen en soundartist Dyane Donck klaar om deze editie te verzorgen. 

Iedere maker heeft expertise in huis die zinvol is voor een andere maker. Het uitgangspunt van deze coachingssessies is het delen van deze kennis met elkaar!

De inhoud van de sessies is afhankelijk van de vaardigheden en interesses van de maker. De muzikant staat aan het roer samen met zijn/haar inbreng en vragen over een project. Hierbij kunnen financieringsmogelijkheden centraal staan, in een andere sessie draait het om het vinden van de juiste partners; of juist om het creëren van zichtbaarheid.

Wil jij de juiste tools en kennis verzamelen om van start te gaan met jouw project? Boek voor donderdag 21 oktober een sessie met Dyane Donck en/of Bart van Dongen! Je vindt meer info over de coaches onderaan deze pagina.

Reserveer nu

Deelname aan de coachingsessies is gratis voor professionele musici. Je kunt via onderstaande link reserveren via Calendly. Geef hierbij aan of je met Bart of Dyane wilt afspreken.

Meld je aan via deze link

Heb je vragen, opmerkingen, of lukt het niet om je aan te melden? Stuur dan een mailtje naar Gijsje Broekmans via marketing@poweredbytinc.com.

Het is mogelijk om bij Dock Zuid (Ringbaan Oost 8.12, 1e verdieping) af te spreken, of in te bellen via een online call. Je kunt voor iedere coach een tijdsblok van één uur kiezen, tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

Antonio Alemanno:

'I loved the atmosphere in there, everyone made it very cozy. It gave me the impression I knew all of them already, as they were able to set an informal - yet professional and friendly feeling.'

Coaches 21 oktober 2021

Bart van Dongen

www.bartvandongen.com

Van idee naar een productie. Bart van Dongen is daar bedreven in. Zoals hij dat zelf formuleert; “ik ben componist, musicus en producent van mijn eigen ideeën”. Zijn diverse projecten hebben allemaal één ding gemeen: een zoektocht naar nieuwe muziek of op z’n minst nieuwe klanken.

Mocht je met plannen lopen maar niet weten hoe de volgende stap te zetten? Kom dan langs om met Bart te praten.

Dyane Donck

www.dyanedonck.com

Dyane Donck is een componist en theatermaker gevestigd in Nederland. Ze is opgeleid in Beeldende Kunst en Muziektechnologie, en combineert deze vaardigheden in haar multidisciplinaire projecten: hoofdtelefoon-opera’s, installaties, muziektheatervoorstellingen, en dansprojecten. Hierbij werkt ze in vaste samenwerkingen: in NYX met mezzosopraan Els Mondelaers, BouwmeesterDonck met beeldhouwer Iris Bouwmeester, en choreograaf Jelena Kostić. Je kunt bij Dyane terecht voor vragen over multidisciplinaire samenwerkingen, het opzetten van een project from scratch, technologie en muziek, of gewoon om mee te kijken en feedback te geven op je werk.

Coaches previous editions