Back
Creators

Coaching door en voor makers

Scroll

Dock Zuid opent haar deuren en biedt op 24 augustus 2021 één-op-één coachingsessies aan om muzikale makers te ondersteunen en te adviseren bij een muzikaal stuk, een nieuwe idee of een brainstorm. Makers kunnen in een veilige omgeving gebruik maken van het professionele klankbord van Dock Zuid makers.

Iedere maker heeft expertise in huis die zinvol is voor een andere maker. Het uitgangspunt is het delen van deze kennis.

De inhoud van de sessies is afhankelijk van de vaardigheden en interesses van de maker aan het roer, en de inbreng van de maker met vragen over een project. In de ene serie staan bijvoorbeeld financieringsmogelijkheden centraal. Bij de andere serie draait het om partners; of juist om zichtbaarheid.

Wil jij de juiste tools en kennis verzamelen om van start te gaan met jouw project? Boek een sessie met één van de onderstaande makers.

Het is mogelijk om bij Dock Zuid (Ringbaan Oost 8.12, 1e verdieping) af te spreken, of via een online call. Op locatie nemen we alle maatregelen rondom COVID-19 uiteraard in acht. Je kunt voor iedere coach een tijdsblok van één uur kiezen. De tijdsblokken dienen als volgt:

13.00 uur – 14:00 uur

14:00 uur – 15:00 uur

15:00 uur – 16:00 uur

16:00 uur – 17:00 uur

Je kunt een sessie boeken door een e-mail te sturen naar Gijsje Broeokmans via marketing@poweredbytinc.com. Geef bij het maken van een reservering aan wat de aanleiding is tot een sessie en naar welke maker jouw voorkeur uit gaat.

Rogier Telderman

pianist & componist 

www.telderman.com

TELDERMAN weet invloeden uit de jazz, klassiek en pop te versmelten tot een volstrekt eigen stijl met prachtige melodielijnen en een virtuoos spel. ‘Ik luister graag naar jouw muziek – als musicus of producer – of naar je muzikale en persoonlijke ambities om je te verbinden aan een netwerk. Binnen de industrie werkt iedere artiest individueel aan zijn of haar ambities en dromen. Maar het pad dat daarbij wordt afgelegd, kent vaak veel gelijkenissen.’

Mathijn den Duijf

Onafhankelijk producer, specialist in elektro-akoestische & analoge muziek
www.mathijndenduijf.nl

Als één van de founding fathers van de broedplaatsen De Bonte Koe en Kytopia werkte Mathijn jarenlang vanuit zijn professie in analoge muziek. Samen met Mathijs Leeuwis richtte hij begin 2021 Het Concreet op, waar twee studio’s samenkomen. ‘Bij mij kun je terecht als je denkt iets bijzonders in handen te hebben en van een ander advies wil horen of een visie nodig hebt op hoe een project verder moet.’

Yori Olijslagers

producer, drummer & MD

www.yorimusic.com

Een mix van vibey synths en energieke, hip-hop geïnspireerde drums typeert Yori Olijslagers. Als docent is hij verbonden aan de Wisseloord Academy & de Herman Brood Academie. Als maker is hij verbonden aan Dock Zuid en organiseert hij de Ableton User Group in Tilburg. Je kunt bij hem terecht voor het maken of realiseren van live shows, Ableton en productie gerichte vragen, act & artist development of strategisch advies.